Saturday, 12 May 2012

I AM 2ND TOP DEALER IN KL ;))

wwwoottt wwwooottttt!!!! :)))

hati sgt bunga2 mlm tadi smp lah la ni..huhu..sgt gumbira, terharu, xtau la nk ckp cmner..tp mmg senyum jela dr semalam...agak2 tdo mlm td pun tersenyum..hehehheh

Malam tadi Everlynn Main Distributor, Pn Lina  dh announce 7 Top Dealers in Msia for the 1st 4months. Congratulations to all of you!! Keep up the good work ya! Me too ;)) yang best sgt sbb dari nk announce Top 3 jadi Top 7..fuyyooo, mst sales masing2 sgt2 best kan..hheheeh


Everlynn kini dh 4bln dipasaran online. Kedai blum ade lagi tapi ada satu kedai di Kota Bharu yg buat facial menggunakan Everlynn products. So sape2 diKota Bharu yg ingin merasai kehebatan product ini, sila2 la jengok  Laman Rasmi Everlynn atau bole juga lawat  page  Ladies Stuff  atau pegi je ke page i sendiri Everlynn Dealer Zaleha . 


Dan kepada sape2 yang blum lg kenal Lina bole juga click this link http://kisahlina.blogspot.com/. Ade ke yang x kenal?? huhu.. She is one of the top bloggers in Msia ye.. So name die mmg sgt familiar di kalangan bloggers. And I am her silent reader for the past 3yrs :)

1st time jumpe Lina ni..pegang mcm xnk pisah..huhu

Susulan dari announcement 7 Top Dealers, my stokis Pn Diyana pun ade surprise utk dealer2 under KL Stokis..unexpected sbb baru je lunch date dgn die semalam..xde cakap pape pun..pandai ye simpan rahsia.. yana juga is one of my bff sbb dl satu ofis :) yana slalu crite mcm mane Everlynn mula bertapak for the 1st 2months. kene kerja sgt kuat, kene rajin promo, kene rajin wat marketing. Nak tau cmner Everlynn mula?? Bole lawat her blog juga at this address http://mythoughtislove.blogspot.com/

Yana (KL Stokis) & Lina (Main Distributor)
Leha igt lagi post Yana pada Lina. She managed to get RM4,000 profit in 2months. Bcoz of her jugak leha ade disini. Buat pengetahuan semua, berebut2 k nk jadi dealer area KL ni. Sbb Everlynn team mmg x amik byk dealer. Kalo u cover area tu, area tu mmg u sorg je. Xsilap satu negeri hanya ade 8-10 dealers sahaja. 3-4 kali jugakla Leha propose tempat kat Yana..tp sume fully booked.. but finally leha dpt jugak jadi dealer..heheheh cover area Selayang, Kepong &  Rawang..huhhu..dan leha jugak org ke2 or ke3 terakhir under stokis KL. Lepas tu trs ttp intake utk dealer. syukran syukran :)
oppss..dh jauh sgt bercerita dr crita asal..hehehehe..sowyyy..sy mmg suka membebel ckt.. dan saya mmg minat buat karangan..BM saya A1 ye..heehhee

Susulan itu juga, Yana announce Top 3 Dealers in KL & I am the 2nd Top Dealer..impressed sgt dgn diri sendiri..senyum smp ke telinga seh..hahahhaahhah..Kenapa leha bangga sgt ek, pdhal jadi no 2 je pun..tu pun kat KL..haahahhaa..ade je kan..so, yg nk tau, ini antara sebab2nya..

1. Leha join team Everlynn ni pada 26 March 2012, tp the Top 3 Dealers ni cover sales utk 4bln pertama (Jan-April).
2. Jumlah sales leha hmpr 5figures ye..heheh..jumlah sales bukan jumlah profit..jumlah profit pula 4figures..huhu..alhamdullillah..
3. so between 26 March smp 30 April yg mane xsmp sebulan setengah pun leha dh managed to get figurse in item no.2, x ke saya sgt berbangga?? (^_^). Kalo utk 3bln akan datang, agak2 brape ye?? mmmmm..berangan berangann :)))

Hadiah yg menanti 7 Top Dealers..huhu

hehehhehe..1st time rasa sronok cmni..Bonus pertama utk diri sendiri..dan leha sgt sgt sgt bersyukur.. alhamdullillahhh..xde plan pun nk beli reward utk diri sendiri..tp rezeki lebih ini leha nk gunakan dgn sebaik mungkin utk my small tiny family serta pusing modal.

Terima kasih yang tak ternilai utk En Cinta Hati, Buah Hati, Kasih Hati yg memahami kesibukkan sejak bergelar part time bisneswoman ni..bisneswoman tu xtahan..xpe, dari kecil menjadi besar kan?? Leha pun dh set target nk buka Kedai Everlynn di KL in 1-2yrs from now!! amin amin amin.

Buat semua ahli keluarga di kedua-dua belah pihak, terima kasih sgt2!! Buat sahabat handai yg memberi sokongan padu xkira dari jauh dan dekat..jasa kamu tidak akan dilupakan. dan akhir sekali kepada sesiapa yg terlibat secara langsung atau tidak langsung, juga terima kasih ya!



Terima kasih tulus dan ikhlas dari hati..Hanya Allah sahaja dpt membalas jasa kalian semua.

Notakaki: Next target nk tersenarai dlm Top Dealers in Msia for 2nd quarter. Insya Allah. amin amin aminn :))





Post a Comment