Sunday, 6 May 2012

Mother's Day Promotion

Salam uolllsss...

Selamat Hari Ibu kepada semua ibu2 dan bakal ibu kat luar sana..xkira umur, warna kulit & bangsa :))

Dikesempatan ini, marilah kte bersama2 menghargai ibu kte sndr..leha sndr, ble dh jadi mommy to RyanMia baru sedar mcm mane prsn menjadi seorg mak.. bukan nk puji diri sendir tp alhamdullillah, setakat ni leha blum lagi menderhaka pada my mom..tinggi suara ade sekali itupun sebab bertegas nk sambung degree kat IPTS..tp btolla firasat ibu itu sgt kuat kan..leha tolak IPTS, then x smp sebulan dpt IPTA which is dpt save duit fees &  belanja bulanan lg..lg2 nk pkai duit parents, adoiyaiii rasa bersalah sgt2!!!

Time blaja dl pun leha mmg ssh sgt2 nk mntk duit dgn parents sbb dh ade duit PTPTN..kalo sgt2 terdesak sahaja baru leha mintak..final sem waktu practical, waktu tu mmg leha kerap jgk mntk parents duit sbb nk byr duit sewa rumah, nk byr kos pegi balik tmpt practical, nk byr duit makan, duit buat report..mmg xckp sgt2 even time tu ade allowance RM350. Sewa bilik je dh RM280. Terima kasih jugak utk En. Cinta Hati yang sudi hntr dan balik time practical tu walaupun kerap kali gaduh jgkla time bercinta sbb die penat ulang alik dari ampang ke gombak. Jasa mu akan ku kenang sayang :))

Utk kak scha & kak ziela, terima kasih sbb sudi menumpang kan along waktu practical tu.. igt lg kak scha jgk la tolong update CV and hantar ke sana kemari utk dapatkan kerja lps habis practikal.. sgt terharu dgn pertolongan kak scha & kak ziela..kalo Cinta Hati xlarat nk hantar pun, akak berdualah tolong hantar n amik along kat damansara tu kan..balik keje, masak sesama..lauk feveret telur masak kicap & sardin smp Cinta Hati yg kdg2 tumpang makan pun naik bosan..huhu..miss u both so much!! and thank you so much for your help :') tiada ganti utk jasa kalian.

*ntah kenapa ttbe rasa sedih pulok..huhu..

Leha rasa mcm dh lari topic plak..xkesahla kan..cite leha, blog leha, suka hati leha :) Ape ape pun hargailah ibu kte selagi ada ye.. *ttbe trbyg RyanMia nk kawen plak..oh mood sedih dtg lg..huhu

Sempena hari ibu ini juga, ade promo lg..tp kali ini promo utk Everlynn Serum Collagen & Everlynn Collagen Sheet Mask. Promo ini hanya valid sementara stok masih ada ye.

Everlynn Collagen Sheet Mask

Everlynn Serum Collagen

Dapatkan 4sheets mask + 4vial serum @RM130 inclusive postage.
Sementara stok masih ada.


Kat cni jugak nk inform harga set besar Everlynn Skincare ialah RM190. Kini didatangkan dlm box yg cantik molek. Leha juga menerima tempahan gubahan product Everlynn utk hantaran dan hadiah. Harga akan dikenakan berdasarkan gubahan yg diiginkan oleh pelanggan.

Salah satu contoh gubahan ;)

So, pada sape2 yg berminat nk dptkn any Everlynn products, bole call, sms, what's app leha @0129314552 or bbm 2834162B for order or info :)))

Post a Comment