Thursday, 28 August 2014

Glucos Cut by Rashwealth


Almost 2 months leha jual produk ni.. And selama itu juga leha consume produk ni..









1. Apa itu Glucos Cut?

Glucos Cut ni teh hijau. Dlm bahasa lain "green tea".

2. Apa bezanya Glucos Cut dgn green tea lain?

Bezanya ia mampu menghalang penyerapan carbo dan sugaryg tidak diperlukan oleh badan. Green tea biasa xde kelebihan ni.

3. Apa rasa Glucos Cut ni?

Rasa teh o biasa then manis2 buah.. So sape x suke minum manis, u just need to rendam dgn air panas, biarkan seketika then minum panas2 or suam2. Jangan tambah gula and madu pulak ye.. dlm tu dh siap2 ade stevia.. dh manis pun semanis anda.. hehe


4. Siapa bole minum Glucos Cut?

- Pesakit diabetis aka kencing manis
- Mereka yg ingin menurunkan berat badan, pendek kata nak kurus
- Mereka yg ingin kekal langsing
- Mereka yg ingin menjaga kesihatan

Pendek kata, satu family bole minum Glucos Cut ni.

Lihat testimoni mereka yg berjaya dgn Glucos Cut.















 
5. Adakah saya mengalami cirit birit selepas minum Glucos Cut ini?

TIDAK. Anda tidak akan cerry berry bila anda minum Glucos Cut ini.


6. How do you know this Glucos Cut works for you?

Bile u minum, u noticed that u always go to toilet utk kencing, then u akan berpeluh..depends cmner your body react..

But when it comes to these situations, it is normal. Don't panic!

And it is saying that your metabolisma is in high level which is VERY GOOD. dalam bahasa mudah lain, produk sedang bertindakbalas dgn baik dgn badan dan pembakaran sedang berlaku.


That's it for tonight! Till we meet again. For those yg tanye leha minum utk ape, i minum utk kurus and currently i lost 10kg. happy kan?? opcos i happy bohhhh

Buat tatapan anda.. Sorg my cousin, sorg lagi my friends yg perkenalkan produk ni kat leha..Berjaya turunkan berat badan tanpa perlu control makan.




Kalo nak tau lanjut psl this product, contact leha 0129314552 or email zaleha.muhamad@gmail.com


- Posted using BlogPress from my iPhone


Post a Comment