Friday, 10 October 2014

RASHWEALTH?


There are many network company out there.
You can't deny that some are more successful than others.

Rashwealth is one of them which based in Kuala Lumpur, Malaysia. 
Owned by Bumiputra & Muslim.


What is RASHWEALTH?







Rashwealth adalah singkatan dari Rich And Stay Healthy - Wealth yg diterajui leh 2 orang anak muda yg berpengalaman luas dalam network bisnes.

di Pengerusikan oleh Dato Nasir Hamzah, 
iaitu salah sorg pemilik Kumpulan Karangkraf.. 

so in terms of company nk tipu, leha yakin tidak akan berlaku.. 
bukan calang2 org yg bagi full commitment utk support bisnes yg baru mcm Rashwealth ni..

and also bcoz i know the owner.. knowing her for quite some years.. Insya Allah leha doakan kejayaan company ni bersama-sama.. malah i'm proud to be selected as one of the earliest person that join this business..



So Why RASHWEALTH?

Sebab selalunya network bisnes yg baru bermula ni akan menjadi fenomena.. terutamana apabila produk yg dikeluarkan sgt berpatutan dan berkesan.

believe it or not,  baru masuk bulan ke 4 Rashwealth beroperasi sepenuhnya. Namun stock sudah licin di HQ sebanyak 2x.. 

kalo anda semua takut barang tak laku, barang xbole jual.. di Rashwealth, stock yg anda ambil TAK CUKUP sebenarnya... VERY HIGH DEMAND!

Harga??

sangat berbaloi.. serendah RM95 anda dah bole miliki produk keluaran Rashwealth.. 


Network Bisnes?

yup. this is network bisnes.. x memerlukan modal yg banyak pun.. serendah RM300 anda dah bole mula..

keuntungan runcit anda sehingga 30% setiap produk.. belum termasuk bonus2 lain..


Marketing Plan??

SANGAT SIMPLE & MUDAH PAHAM!! 

Jujurnya this is my 2nd network bisnes.. yg 1st dulu tak menjadi pun.. tapi xpela.. at least leha mencuba..

yg ni pun, leha hanya nk cuba2 je.. x budget pun nk serious mane.. just ckp kat diri.. cuba jelah, mane tahu rezeki..

dan ALHAMDULLILLAH.. rezeki sgt menyebelahi leha..baru dpt 2x cek.. 
lihat lah sendiri modal RM300 tu berganda menjadi seperti gmbr bawah ni..


1st month income bersama Rashwealth
menitis air mata time amik cek ni..

2nd month bersama Rashwealth..
alhamdullillah.. syukur..



So, cmner nak bermula?

mudah je.. amik hp and contact no ni 0182541552.. 
and kte set appointment..

i will explain from A to Z.. 
prirority diberikan pada mereka yg benar2 serious utk buat business..

yup, sounds mcm keras kan.. but bile anda btol2 serious nak tahu, you akan cari masa utk set appoinment dgn leha.. 

setakat what's app, anda tidak akan nmpk "THE REAL" business.. 
i will show you everything.. 

in fact, uolss akan rasa sendiri pengalaman bersama produk..


so, that's it! i need to stop here.. 
tak bole bg semua details kat sini.. 
nnt next time nk baca tak best pulak.. heheh

till we meet again.. insya Allah.


-Zaleha Everlynn-

Post a Comment