Monday, 15 August 2016

Gala Dinner 13 (Malaysia Indonesia Se-Asean)



 

السلام عليكم semua..

harini akak nk share kisah Rashwealth lagi.. hehe

Rashwealth Rashwealth Rashwealth..

sorry korg.. dah akak pun mencari rezeki disini.. and opcos akak kene cerita betapa kasih dan sayangnya akak pada keluarga Rashwealth ni..

well.. kenapa sayang sgt? sbb kat sini lah tempat yg merubah  hidup akak 360 degree.. byk kisah yg tak sempat nk share kt sini.. tapi hari ni akak nak share kisah sabtu lepas, 13th August 2016 😊



Bertempat di 14th Floor, Manhattan Grand Ballroom Berjaya Time Square Hotel.. event bermula jam 9pm.. hehe

lambat dari yg dijadualkan.. tapi takpe.. i was happy there.. makan pun sedap.. hahaha.. tapi yg best sessi bergambar sbb akak ni mmg suke amik gmbr.. cume akak tak suke selfie sgt.. selfie mmg bukan nature akak.. sorry 😁😁

anyway, kenapa akak disini? sbb Rashwealth merupakan salah sebuah company yg dpt award BEST ENTREPRENUER.. walaupun baru setahun setengah.. alhamdullillah.. bertambah2 award yg diterima.. syukur..

lepas ni, kami akan maju setapak lagi ke seluruh negara ASEAN selepas Brunei & Indonesia.. 

 

doakan kami maju setapak lagi.. dan semoga tapak ini bukan tapak terakhir utk kami maju lagi..

nothing much to say.. sekadar nk share betapa happy akak berada dlm keluarga Rashwealth ini.. this is my 2nd family.. so, lets enjoy the picture.. kalo nk tgk semua pic.. add laa personal fb akak.. insha Allah akak accept.. 

 

 

 
Post a Comment