Sunday, 22 January 2017

Happy 2017


السلام عليكم semua.

dah masuk hari ke 22 dah, baru kak leha nak wish uolss "HAPPY NEW YEAR" hehehe.

ya ammmpunnnn ya. bukan sengaja tapi terlupa 🙈

banyak sangat agenda yang dirancang specially a week before new year tu. ini pun kak leha uolss ni baru je balik dari Trip ke Seremban semalam.

laat week ke Penang. ammbboiii berjalan sakan kan? 😂

jalan ade makna ye sayang sayang sekalian. bukan suka suka jalan tau! jalan mencari dan berjumpa dengan peluang yang adooo. atas jemputan jugak. tak jemput, idok laaa datang. hehe.

so, pagi pagi minggu ni kak leha nak share ckit dengan uolss aktiviti 1 Jan 2017. dari pagi sampai ke petang berjumpa dengan orang orang hebat 😊

 

taraaaaa. ini lah die orang pertama yang kak leha jumpa 1st Jan 2017. amiikk aura, amikkk berkat, aaamiiikkk semangat!

kenal tak? kenal ke idok? 🙈

Beliau ni Dato' Razi'e Mahmood, Chief Executive Officer (CEO) kat tempat kak leha cari rezeki. mudaaa kan?? opcos memang mudaaaa. muda 2 bulan je dari kak leha. hahahahahah

okay, serious jap! 

memang die muda pun. untuk bergelar Dato' plus title die as a CEO company dan miliki a few asset jutaan ringgit, plus company yang yearly turnover RM20juta walaupun baru 2 tahun beroperasi, it's quite impressive! eh jap! bukan quite, tapi VERY IMPRESSIVE.

setuju tak? 

dari seorang anak felda, bertukar jadi seorang young bisneswoman yang berjiwa besar, bercita cita besar, yang mempunyai visi yang besar iaitu ingin MENGUBAH NASIB ANAK BANGSA.

well, we're not being racist ye. sekadar ingin tunjukkan yang kami juga bole BERJAYA seperti yang lain. and we're not doing this alone. we're doing this TOGETHER 😊

ambikkk ko. kak leha uolss dah sepiking 😂
kalo berterabur tu, abaikan jela. sekolah dulu blajar english tak habis pun. hehehe

panjang pulak cite kan?
nanti kak leha cite lagi sape Dato Gee ni. and why am i following this lady. 

nanti kte jumpa ye. 
seronok pulak menaip ni. memang feveret kak leha mengarang cerita. hehe. nak jadi novelist, memang tak la. nak jadi scriptwriter, ayat kak leha tak power. 

tapi kalo nak menaip suke suke, ikut bahasa rojak kak leha, ikut hati kak leha, ikut seikhlasnya tulisan kak leha, itu kak leha suke. hehe

writing is just a hobby. being businesswoman is always be my passion. 😊

salam sayang semua 😘😘😘 thank you sudi baca 😍

Post a Comment