Tuesday, 21 February 2017

Kiss Kiss Lipmatte





yuhuuuuuuuuuu. lama tak bercerita panjang lebar kan. hehe


terkejut ek tengok gambar atas. sekkkkksiiss gitewwww! 
penat tau kak leha korang ni edit. 
mengasah skill edit kak leha ni, otak kene ligat. berpinau bijik mata. 
satu gambar amik masa setengah jam editnya. 

kahkahkah. biasalah amatur.


lama kan kak leha korang tak membebel. so, azam bermula harini nak hari hari membebel kat blog.
yela, membebel sorang lagi best. membebel ramai ramai nanti ramai yang tak suke.

ttteeeetttt.


mesti tertanya tanye, ape la cerita kak leha harini. btol tak?



anyway, kali ni kak leha nak share cerita lipstik. hahahah lipstik. iyeee lipstikk.

alaaa yang korang tiap tiap hari letak kat bibir mungil korang tu. lecu lecu lecu tuuuuu. hehe

kak leha korang ni bukan lah terror sangat bab bab lipstick. apatah lagi bab bab mekap. 
nak kata rajin sangat nak mekap tu tidaklah! 

tapi dulu kala, time masih anak dara, kak leha rajin jugak melaram.
time masih bekerja, tepek bedak, tepek lipstik tu wajib kak leha katakan.



yelah kan.

kang pucat lesi. client pun lari. hehehe. 

nama pun penah pegang status secretary, penah jadi personal assistance kan, dah tentu tentu mekap ni wajibbbbbbb. orang kanan bosss. kene lah selalu berseri seri. tak gitewwwww

eh! panjang pulak mukadimah kak leha korang kan. hahaha
yaaaa ampuunn. kak leha korang ni kalo dah terlebih excited, memang die sedikit meroyan. ahhahaahah



berbalik pada kisah "the hottest lipmatte in town".

last week, Rashwealth tempat kak leha cari makan launched produk baru. namanya "Kiss Kiss".
catchy kan?

Kiss Kiss ni liquid lipstick. tone matte. so kak leha kasi shortform terus pada LIPMATTE.
bukan glossy, bukan glitter. sekali pakai, color die mati terus. 
wording tu kak leha dapat dari customer kak leha siang tadi. 

color mati ye kak? color mati?
mati pun mati la dik. janji ko paham. nak paham lagi color flat.
macam kereta, kalo color flat black, flat gold bown kan cantiiikks!

tekstur die?
opcos tak melekit lekit. nama pun matte :)

so, harini kak leha belanja ckit satu color die. suwwiittt tak iolss? 



love,
-Zaleha Everlynn-
Post a Comment