Friday, 19 May 2017

Suhoor Cereal Granola


﷽ 

malam masih muda. tapi mata dah nak layu ke bawah. hhahahahha sila abaikan 🙈 mukadimah ntah ape ape. sorry. tulis story atas katil memang mood die gini. hehehe


okay. back to reality!
sebenarnya nak kongsi. cerita baru bukan dah basi. bak kata orang, cerita masih panas panas lagi la. baru  kuar oven 12 jam. heeeeeeeeee


Suhoor Cereal Granola!
ini lah cerita dia. new produk di pasaran. original from Malaysia dan semestinya produk buatan Muslim. bukan kak leha punye, tapi kak leha salah seorang Premium Stokis Suhoor Cereal Granola ni. 


pendek cite, kak leha sebut Granola je. simple. lagipun ramai kak leha tengok tak tahu granola ni ape. so sekaligus korang tertanya tanye. EH, GRANOLA NI APE YE? gitewwwwww


ekceli. kak leha pun baru belajar. so bile orang tanye, takde la terkebil kebil mata. 😘 
hahahahahaha.



cuba tengok gambar atas ni. manis sungguh kak leha. 
lebar senyummm die 🙈🙊🙊 model bayar sendiri je. hahahaha


sebenarnya, Granola ni produk khas dikeluarkan untuk bulan puasa. 
special pulak buat yang tak suke nasi bile bersahur. 
atau pun untuk yang spesis pelik ckit bulan puasa. macam kak leha. hahahhaha


masuk puasa je, nasi tolak tepi. 
makan lauk je. makan spagetti la, cabonara la, lamb shank la. 
budget konon omputih! heeeeeeeee


kalo ex boss kak leha dulu die cakap, semua benda ade kat Malaysia. 
u name it! perfect and complete! 



Suhoor Cereal Granola ni mudah je nak makan. 
letak air, kacau pastu minum. pantas kan?


nak amik waktu sahur bole. 
nak amik waktu berbuka pun bole. 
hanya 1 scoop je. kenyang!
nak bagi anak anak? 
pun bole awak. takde had umur pun nak makan.
ade mulut, ade gigi, kunyah, telan .
hahahahhahah


konsepnya sama macam cereal diluar sana. 
tapi UNIKnya dalam ni ade Chia Seed, ade Kurma aka Tamar, ade Granola, ade 24 Grains, multivitamin dan sebagainya. 
KHASIAT SUPER POWER SANGAT!


kalo nak beli satu satu bahan tu ntah bile la nak makan.
dah beli, nak makan pulak  satu hal.
banyak sangat kan?
 harga satu satu bahan pun mahal wooooo. bukan calang calang.
sooooooo, Suhoor Cereal Granola is your solution. 


beli 1 semua khasiat dah ALL IN ONE! 
memang kenyang wak. memang kenyang amat sangat :)
wahhh! ayat kak leha. tak hengat. hehe


betol la awak. tak tipu. korang baca bawah ni. kak leha belanja ckit.
bole baca salah satu experience macam bawah ni. 


makan Granola sahaja BERTAHAN 19 JAM! 
\2 minggu turun 7 KILO!



aduhaiii ni yang tak sabar nak makan Suhoor Cereal Granola ni. 
Granola dah kenyang, Chia Seed pun kenyang, Tamar lagi lah kenyang. kalo camtu bole la untuk orang yang nak berdiet?! kan awak kan?


teringin nak cuba, pre order dah bukak tau awak.
nak jadi agent stokis pun bole. produk sampai 2 hari sebelum puasa.
laju laju what's app kak leha ye.
chiiieeeaaauuuuuu




 -Zaleha Everlynn-






Post a Comment