Tuesday, 29 August 2017

Nano Centa Plus+

tau tak, Nano Centa kotak pink tu dah tukar nama. bukan takat nama je, baju baju sekali die tukar. kaler pink pink campur biru biru. tengok kotak pun dah berair dalam mulut 🤤

baju baru nama baru. dalam tu di tambah dengan formula COLOSTRUM. pastu jumlah sachet pun bertambah jadi 28 paket. tapi harga tetap menten!

tau kan colostrum tu ape? susu ibu pertama yang masuk dalam mulut anak kte. kalo ingat kaler die kuning kuning iteww. pendek kata 1st thing kene buat lepas bersalin, sumbatkan anak dengan colostrum ibu 😉

dalam Nano Centa Plus+ ni ade colostrum juga. tapi bukan hak ibu ibu ye. hak lembu jauhhh nun dari New Zealand sana. nape jauh sangat lembu die? haaa hat ni episod kemudian kak leha cite.

meh nak cite ckit pengalaman kak leha minum edisi lama. jujurnya kak leha tak bole minum hari hari. bukan sebab tak sedap, sedap sangat oiiii sampai berebut dengan si Princess. lagi lagi kak leha buat suke shake shake dengan fresh milk! fuhhhhhhh melelehhhhh sehhh

waktu awal minum, hari hari kak leha amik. dalam 2 weeks kulit jadi gebuss pinkish. pastu tang "adik beradik" lain macam ckit. rasa mantoppppp bebeh.

part ni, tengok orang. tapi rata customer kak leha baik mak dara mahupun anak dara semua bagi feedback sama. adik beradik terpaksa bertukar size. badan jadi terletak je weh. 🙈

bukan setakat adik beradik. aset dalaman pun ngencessssss 😁 kasih sayang suami isteri bertambah erat selalu.

cukuplah teaser takat tu dulu. 
nanti kak leha share lagi. banyak banyak kang, korang stress hehehehe

nak grab harga PROMOSI, lekas lekas whats app
wasap.my/60179427969/nanocentaplus



Post a Comment