Tuesday, 17 July 2012

hari sEbOk sedunia ;)


wahhh.. sibok la sgt.. mmg sibok pun tp lunch time kan.. sokati la nk buat ape.. hrni nk meluahkan rasa hati.. penat & letih sbnrnye.. tp demi rezeki aku gagahkan juga.. cepat2 la Apple Fibre + Collagen ni kuar.. bole membetulkan sistem dalaman ku ini.. sulu mmg leha peminat Bidadari.. tp lately makan mcm xjalan je.. leha x salahkan product tu pun.. mgkn sbb dh imune kot.. huhu

pastu try Virgin Coconut Oil.. pun x jalan jgk.. tgk org lain makan mcm best je.. tp dgn leha cmtu je.. nk kata x konsisten makan, tiap2 mlm makan.. ok xpe la.. mgkn x serasi kan..

sbok sgt ke leha ni ek.. mengalahkan perdana menteri plak kan.. ade jugak yang ckp camtu rupenye.. hahahahah... oklah.. bermula pertengahan bulan Jun hari tu smp la hari leha taip ni... TIAP TIAP hari ade order.. sila baca sekali lagi.. TIAP TIAP hari ok.. termasuk weekend.. mane yg datang rumah.. mane yg kene cod.. mane yg kene pos.. xmenang tangan saya ni..

at the same time, leha pun bekerja.. hbs keje pk 630pm.. balik terus g pos office, ambil RyanMia.. smp rumah 830 ke 9mlm... tu belum campur balik nk masak lg.. kalo masak, smp2 je terus ke dapur smp la 1030pm siap makan kemas sume.. pastu barula bole ddk kejap dgn incik cinta hati & RyanMia.. pkl 1130 or 1200 mlm baru packing barang2.. smpla pkl 130 ke 2am.. cmtula rutin saya setiap hari.. esok pagi dh bgn pegi keje mcm biasa.. jenuh kan.. lagi2 melayan anak2 yg bler kte masak, die pun sbok nk masak.. xpun diam2 naik atas, kumbah sume baju dlm gobok.. hhuhhu.. alahai anakk.. sib baik anak.. layankan jela..

dlm kepala ni byk list nk buat..ni antara list yg x tercapai dek akal nk buat dlm jangka masa pendek..

1. nk upload gmbr baju yg mmg sangat jarang & masih cntk - kire nak letgo la ni..
2. nk siapkan entry serum yg x siap2 ni
3. nk wat sales report utk diri sendiri..last buat bulan 4 tu je.. leha leha
4. nak beli kain utk baju raya anak beranak
5. nk kemas drawer kat office ni..penuh gler.. main sumbat je..
6. nk tukar lgsr kat rumah.. dh 2bulan plan tp x jalan2 pun..
7. nk g bukak account cimb utk bisnes purpose..
8. nk wat procedure utk org baru saya
9. marketing plan utk Everlynn Beautycare
10. nk list kan kawasan Everlynn Beautycare..
11. aduhaiiii byk lg ni tp jenuh plak nk taip..

Target nk complete kan sume sebelum raya.. point baju raya & lgsr raya tu kene di utamakan..

dh xtau nk bebel ape.. time lunch pun dh nk habis.. org tapaukan makan pun dh balik.. nk makan & sambung kerja semula.. kalo x nnt ade org pekik kat telinga LEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;)
 
Post a Comment