Thursday, 19 July 2012

Latest Update for Everlynn Product


EVERLYNN terbahagi kepada 2.. satu Everlynn Skincare, dua Everlynn Beautycare.. leha sendiri adalah authorized dealer untuk Everlynn Skincare.. dan kini leha juga adalah authorized Stokis utk Everlynn Beautycare.. nak tau beza Skincare & Beautycare?


Everlynn Skincare terdiri daripada produk penjagaan wajah. Antaranya skincare set set (Cleanser, Toner, Day Solution, Multi Perfection Cream), treatment set (treatment cleanser & treatment cream), Serum Collagen, Collagen Sheet Mask & BB Cream Collagen. Harga produk bermula dari RM13.90 dan ke atas. Bawah ni adalah gmbr Everlynn Skincare produk yg mmg tip top. Insya Allah dlm bulan ini juga kte akan keluar dengan packaging terbaru sebagai salah satu langkah nk kembangkan Everlynn dlm bhgn penerbitan. ;)


Everlynn Beautycare pula adalah produk yang bersandarkan pada penjagaan tubuh & kesihatan dalaman. Insya Allah product2 Everlynn beautycare akan menemui peminat-peminat Everlynn bulan Ramadhan ini. Doakan yea.

Antara produk2 yang akan bernaung dibawah Everlynn Beautycare ialah Beauty Juice Apple Fiber + Collagen, Tomato Whitening Body Scrub & Virgin Coconut Oil (VCO).


Beauty Juice Apple Fiber + Collagen ni adalah minuman kesihatan. Tidak perlu bancuh dgn air, hanya ambil 2 sudu besar sehari. Kalo uolls pernah rasa innershine - ala yg maya karin & diana danielle jadi model tu.. haaa.. appler fibre ni mcm tu la rasanya.. sedap kan ;) khasiatnye byk.. nnt kte crite utk entry akan datang yea

Yang ni Tomato Whitening Body Scrub Everlynn.. menggunakan buah2 tomato.. tomato sgt bagus ye kawan2..leha sendiri makan tomato 2biji sehari mentah2.. atau pun leha beli tomato ceri tu buat kudapan kat ofis ble time petang2 tengah lapar..one of tips untuk berdiet juga.. dari mengadap jajan2 tu mmg xbagus ok..heheh

Satu lg produk, Virgin Coconut Oil atau lebih dikenali sebagai VCO. Everlynn akan ade product VCO nyer yang tersendiri.. Produk masih lg dlm pembikian and will be revealed soon. Insya Allah kesemua product Everlynn Beautycare ini akan sehangat product2 Everlynn Skincare.

Kami di Everlynn hanya memberikan yg terbaik untuk anda. Segala respond dan komen anda kami titikberatkan. Terima kasih yang x terhingga pada mereka yang terus memberi sokongan kepada Everlynn. Leha sendiri sgt appreciate customer leha. Leha sendiri ade perancangan utk loyal customer.. tapi xleh reveal dl.. nnt2 kte share k!

Sebelum terlupa, kat sini juga leha nk mempelawa sesiapa yang berminat utk menjana pendapatan atau mmg minat berniaga, tapi xtau mane nk mula.. anda bole cuba menjadi salah seorang dealer KL utk Everlynn Beautycare.. modal tidaklah sebesar mana.. leha sudi beri tunjuk ajar dan kite same2 belajar k.. Insya Allah.. kalo anda rajin, tekun & ikhlas pasti rezeki Allah menyebelahi kte semua.. aminnn

sape2 yang berminat bole call, sms 0129314552 atau leave ur comment down there atau email je kat leha zaleha.muhamad@gmail.com. atau mane yg nak order skincare atau beautycare bole berbuat demikian.. leha dh open utk pre-order utk apple fibre.

Terima kasih :)


Love,
Everlynn Dealer Zaleha

Post a Comment