Tuesday, 31 July 2012

Mood baik tanpa tajuk



honestly xtau nk bubuh tajuk ape..so main bubuh jelah.. plus ttbe masih berbaki mood dapat beli baju J semalam even satu design yg ditunggu, plus penat berebut online di bantah keraas oleh encik suami.. katanya xyah le pkai baju cmtu.. dh tua..tua ke saya?? huhu.. xpelah, demi kasih ku padamu.. sayang ikut sahaja kata en bbie k ;) janji dapat sepasang instead of 3 pasang.. hehehe

ttbe malam ni teringat malam dinner GL Noble Denton yang berlangsung hujung tahun lepas kot.. company event buat kat Concorde Hotel..mekap done by myself.. dress pun stock berkurun xpkai..termasuklah cardigan yang dijadikan inner yg dh berusia lebih 10thn.. huhu..cume kasut je baru 1st time pkai after 2months beli.. from Lewre in mustard color size 6/7..mcm nk letgo pun ade..hhuhu.. mcm xpercaya je sbb dulu2 time dinner AKER - zaman anak dara sokmo nk sewa baju siap mekap bagai.. tp murah je k.. baju siap mekap dpt rm50 only.. huhu murah kan.. thn 2007..

mehla tgk2 gmbr time dinner zaman dulu kala plus zaman sekarang.. perbezaan ketara, dh pandai mekap sendiri..dulu mekap tebal 10 inchi..sekarang 1/2 cm pun blum tentu dpt lg.. hebat x? sumenye penangan Everlynn ku ;)

AKER Dinner in 2007, just 2 weeks before wedding day - me wif my lovely sista! miss u both!
Tebal gler mekap ni..balik rumah menyental muka dgn baby oil hampir 2 jam..letih mak plus menyesal mekap tebal sbb mlm tu semua org xkenal i! huh!! sib baik bler dh kenal org ckp seri pengantin..heheheh ;)

Yang kat bawah ni sume gmbr time dinner GL Noble Denton last year.. rasanya on dec kot.. enjoy the pictures!

theva & Komathy
from left: me, renukha, raza, jacq, karen, salwana, siew moi
from left: Mike, Karen, Jaya
Yatie - my loyal customer..heheh

from left: jacq, salwana, siew moi, me, christine, kak sally

during registration

candid time!!

Anne the lawyer  & Siew Moi the engineer ;)

and tadaaaa.. me in lastest picture without having any make up.. muka bersih suci lps solat zohor..hanya letak serum collagen from Everlynn sahaja ;) skang ni suke natural look je.. sbb dh makin berusia ;)






Post a Comment