Friday, 6 July 2012

Off topic to Fareeda Nyata Jelita

mmmmm..camner nk mula kan ye..

sejujur-jujurnya leha bukanlah peminat Fareeda sangat sebelum ini....even Pn Fareeda adalah family terdekat..firstly xsuka sbb harga mahall...wakakakkaka..mmg mahal pun sbb kualiti die.. utk org yg bergaji less than 1.5k, harga tudung tu almost 10% from gaji..mmg xmampu nk pkai kalo ikut gaji 7tahun lepas..

Pernah di offer jadi reseller tapi tolak sbb xminat... but suddenly since ade duit poket lebih berniaga Everlynn (mst nk selit jugak kan!) terkipet plak dgn fareeda.. bermula dgn tgk2 je.. pastu ade yg jual pre loved, so ape kata kte beli la pre loved.. cuba2 dl.. murah je leha beli RM60..

my 1st Fareeda - Saramarissa rasanya
1st time pakai rasa sgt BEST!!!terutama awning die..terus tangkap cintan! kini baru ku tau kenapa ramai suke Fareeda even die mahal..hehehe..

Pandai2 la cari kalo nk murah..tp jangan terpedaya dengan tiruan..leha pun xkisah kalo korang nk beli yg same design tp xde brand.. cume takut ade reseller claim die jual original tapi hakikatnye cetak rompak.. xmo xmo xmo.. x baik tipu2 k.. so beware ye pada buyer2 di luar sana..

Skang ni dh ader 7 helai..kikiki...antaranya

pre loved jugak!
pre loved lagik!
yg ni baru..beli from my schoolmate Fareeda Faten Hamimi

yg ni pun baru..beli from Fareeda Scarf Fasyeera. budget nk buat raya tp apakan daya..hahahhaha
yg ni latest skali pun pre loved! br je smp td..masih dlm kotak..hehehe

Ade lagi satu tp sayangnye xde gambar contoh...Sabreena color merah hitam.. beli dari Eazy Insyira.. jugak pre loved..byknye pre loved kan.. xkisahla janji den puas hati...

Actually beli utk raya..tapi raya ni lambat plak kunjung tiba, so kte rasmikan dulu la ye..leha beli pun sbb jatuh cinta dgn kualitinyer.. as to date leha mmg minat selendang & suzanna sbb labuh ckt.. masih lagi belajar selok belok fareeda punye name2 ni..hopefully akan arif selepas ini..wakakkaka...

Last but not least nak cakap, "Saya mmg dh jatuh cinta dgn Fareeda!"

p/s: Agak2 entry ni bole masuk dlm magazine Fareeda x? hhihhihi ;p


Post a Comment