Friday, 13 July 2012

On HIS Birthday


Happy 29th Birthday bbie..

Selamat sudah suprise birthday celebration untuk my beloved hubby last Thursday. Celebrate advance shari sbb the next day to birthday boy keje..hehheheheh..en cinta hati mmg x jangka langsung pun sbb mmg plan baik punyer kali ni..

seminggu sebelum tu my cinta hati dh ajak mkn chillis, tp malas sgt nk pegi..huuhu..lgpun time tu mmg igt nk blanje die makan chilis je on his birthday nnt..

mmg last minute punyer kerja sbnrnye...call sume best friend die & setup date.. kebetulan sume free dat nite..wednesday noon baru decide tempat..dari nk mkn seafood akhirnye beralih kepada chillis sahaja..kek pun order last minute..actually bukan kek tp order pavlova.. lame dh nk mkn, dl rajin google resepi tapi kurang yakin nk buat sbb takut x jadi..hahahaaha..

Pada hari yg dirancang, pkl 3 leha kuar pegi amik pavlova @ PV12 Setapak. then, pass to en effy yg juga membantu dlm merancang surprise ini..hehehehe..

birthday boy with his pavlova! terkejut wa ckp lu!


Tepat jam 715pm, leha gerak dari ofis straight away menuju ke rumah di Batu Caves. Jalan dh x brape nk jam sgt time tu..smp rumah pkl 800pm terus amik cik abe..lebih kurang pkl 840pm smpla kami di One Utama.

Surprice ni hampir x jadi sbb kebetulan time tu Chillis sgt penuh dan kene la tunggu.. birthday boy pun sgt xsabar nk makan smp  xnak berganjak dari tempat menunggu..addduuusshhhh... plan terpaksa di ubah..panjang plak nk taip kisah yg berlaku pada hari kejadian..

Pape2 pun we made it! He was speechless and totally shocked dat nite! ..in fact, xde one word pun kuar dari mulut die time Chilis's guys tu nyanyi "Happy Birthday to you, Happy birthday to you, happy birthday to Fakhrul, happly birthday to you" ;D  Bak kata fiza, faQ ternganga mulut.. huhu

oklah..xtau nk citer ape dh..sila layan gambar2 berikuttttttt

en effy & cik nabila
newly wed - fiza & wan
ape motif sebenar gmbr ini pun leha xtau
speechless!

ct & iqbal - newly wed jugak!
Kami pun newly wed jugak! heheh
Inilah hadiah yg saya beli utk birthday boy.. nk menangis mencari sekitar KL.. alhamdullillah jumpa..
hehhehehee

yeayyyy!! suke la die dpt jam idaman

maafla ye.. entry ni leha draft dh lama.. tp sbok bekerja sambil berbisnes smp x ter post plak.. plus gambar2 ni adalah ihsan dari rakan2.. leha pun mmg x sempat nk amik.. hehhehe



Post a Comment