Thursday, 16 August 2012

Own testimoni Everlynn Apple Fibre + Collagen & Everlynn VCO




Today leha nk share my own experience.. how i lost my weight 5kg in 3 weeks.. surprise surprise.. hehhehe

Some of you mesti dh tau yg Everlynn launced their beautycare range which is focusing in beauty product for body internally and externally. We called them "Everlynn Beautycare" and i am Everlynn Beautycare Stokis in KL. alhamdullillah..


Everlynn Products


Disebabkan this week sessi mendistribute my only kuih raya "Crispy Almond aka Bepang Badam", ade a few member yg notice that i look kurus from usual.. and most of them are officemate. mmmmm... tiap2 hari jumpa pun bole notice i kurus, apatah lagi yg jarang jumpa kan.. hehehhehe

so ade yg tanye my rahsia.. i x buat any sit up.. makan pun mcm biasa.. but i perasan ramadhan kali ini my selera pelahap sgtla terhad.. kadang2 tgk makanan pun cmtu jela.. x usik, x laku.. surprise surprise again! hehehhee

Everlynnn Beautycare launched 3rd of Ramadhan dan i sendiri dah cuba makan sbb prisip i, i xjual benda yg i x guna ataupun bagus.. xkenal maka x cinta kan.. bler dh cuba barulah tahu penangannyee....

Everlynn Apple Fibre + Collagen RM158(SM), RM168(SS)

Sepanjang bulan Ramadhan ni, leha amik 25ml Everlynn Apple Fibre + Collagen 2x sehari & Everlynn VCO 2 biji sehari.. so far VCO mmg xpenah miss.. tp Everlynn Apple Fibre + Collagen sokmo je miss ble time sahur sbb sokmo je terlajak.. kuikuikui.. biasanya leha akan amik VCO sejam lepas berbuka.. dan amik 25ml Apple Fibre sebelum tidur..tp kadang2 leha pkai tonggang je sbb sedap sgt.. rsnye mmg tiap kali amik more than 25ml.. ade kot 30ml.. heheehe xpelah, sbb sahur mmg manjang je terlajak.. cover sahur skali..heheh

yg bestnyer tentang produk2 ni..even u x sahur pun, u still rasa kenyang je.. i mean bukan la kenyang mcm kite makan tu.. tp perut rs selesa,  x berkeroncong seperti bunyi lapar.. i bet uolls know the sound rite?! :)

Everlynn Virgin Coconut Oil RM45(SM), RM45.90(SS)

one more kalo sesapa yg jenis x lawas, mmg u makan these product confirm every morning u  melawas... sbb i pun xbrape nk lawas mane..i notice skang mmg every morning i mesti melawas.. lawas yg normal ye.. xde nye nk cirit birit, sakit perut bagai.. kalo jd cmtu maksudnye ade la u salah makan..

in 2 weeks i perasaan bdn dh ringan ckt, then my baju yg tight kat lengan pun dh loose ckt.. that's mean it is work!!! i pun timbang then tgk trn 3kg and ukur my lengan kecik half inch.. wow!! part lengan tu mmg ssh sgt..suke3 smp semua baju Jovianrtw saya pkai loose.. sib baik ade org bole alter.. kehkehkeh..hehhee

sebenarnya byk lagi kelebihan Apple Fibre & VCO... uollss bole click sini --> Everlynn Apple Fibre Beauty Juice + Collagen dan ini --> Everlynn Virgin Coconut Oil tp wat masa ni, perubahan yg ni mmg ketara dgn i..i suke suke suke.. rsnye dlm 3 hari ni, 10 org tgr saya kurus.. so, i am kurus now.. kalo sorg dua tegur tu mgkn perli kot..hahhahahahaha

so, pada yg berminat nk cuba Everlynn Apple Fibre & Everlynn VCO ni bole la contact i macam biasa.. call, sms, what's app, bbm, fb msg...sume bole.. u name it! this is my no 0129314552 and email zaleha.muhamad@gmail.com.. atau pm me kat fb page or my own fb.. cer click kat tepi2 ni.. sume dh link directly.. weeeee

dan xlupe pada yg berminat nk jadi dealer Everlynn Beautycare in KL atau agent VCO in KL.. bole la hubungi i seperti di atas..mane tau lps raya ni bole cover semula modal utk hari raya kte.. hehheh

Love,
Mommy RyanMia
Post a Comment