Wednesday, 5 September 2012

Oh Adam dan Hawa!!


leha baru je habis tgk Adam dan Hawa episod 1.. lambatla ckt dari org lain sbb rumah saya xde astro mustika..hehehe kalo diikutkan rasnya sekarang ni nk masuk episod 8.. ye ke tidak.. ntah le..

honestly saya xde la minat sangat abg Aaron.. tapi suke lakonan die sbb buat jiwa kacau!! hahaha.. dlm erti kata lain, macam emosi kte bler baca novel.. macam tu la emosi leha bler tgk die berlakon.. mantoppp kan.. bler time die jahat, jahat le benor.. ble time romantik tu, aduhaiiiii lemahnye la jantung..

sib baik la saya dh kawin, dan die pun sudah kawin.. kalo masih bujang rasanya mau semua event die leha pegi kot..hahhahahaha.. ok stop!!

pada awalnye leha mmg dh smpn azam xnk tgk telenovela 80 episod ni.. ye 80 episod!! ikut yg leha baca la.. kalo sumber itu salah, makanya leha pun salah jugeeee heeeeeeeeee...

ok sambung! mmg azam xnk tengok sbb last tgk cite Ombak Rindu tu, aduhaaiii emosi sgt x stabil.. baru tgk wayang sekejap tu.. kalo telenovela yg tiap2 hari tgk ni.. mau hbs tgk pitam! habis tgk pitam! baru tgk episod 1 pun dh tersengih2 sorg.. kakakakkaakaa

ape2 pun... tahniah buat penulis buku dan penulis skrip cerita ni.. utk 1st episod pun saya dh puas hati.. nk tgk episod seterusnya kene tabahkan hati pulak.. hahhahaha.. macam kene buat marathon every week je instead of tgk everyday... jimat ckt emosi ni.. hehehheheh




Post a Comment