Sunday, 9 September 2012

Modern concept for Teratak Kami



hati bunga2 sbb sebulan dua ni berusaha mencari rumah utk diduduki mahupun disewai.. ok.. kesilapan tatabahasa mahupun sarikata harap dimaafi ye..mmg xsesuai diapplikasi dlm peperiksaan pun..konfem failed!

sambung balik.. insya Allah dlm masa terdekat ni akan mensubmit loan utk memiliki rumah.. even die bukanlah rumah idaman yg paling terindah..tetapi ckpla untuk kami miliki dan duduki kelak.. Insya Allah..aminnn...

tatkala sedang berkira2 berapa kos yg diperlukan, dlm kepala sudah membayangkn interior yg bakal diusahsuai sekiranya kami duduki.. mmm..leha pun agak pening membaca ayat sendiri..in fact kadang2 xphm pun ape yg sendiri tulis.. bak kata suami "pening eh?"  ye kot!. hahahahaah

sambung lagik.. concept yg diidamkan opcos la modern concept tp chic, simple but classy and elegant!! cmno tuh?? haaaa... nnt kan.. saya dh berangan2 dh.. color pula berlatarkn warna2 pastel yg basic tetapi HOT!! antaranya off white, black n grey dan jeng jeng jeng.. rahsiiaaaa..kikikiii

jom kte cuci mata antara design2 bagai yg akan leha diterapkan dlm TERATAK KAMI nnt ;)





suka sgt kalo dpt buat dpr ala2 english style but modern classic ;)

simple je kan!! i like!


cool sgt tp xde maknenye eden nk buaat!! haahaha

too modern tp siling tu saya suke :D

tempat berdengunggg kene cantik cmni..arrgghh tertekan!

ni antara idea2 yg ado lah..yg xdo dlm gmbr xdpt nk tunjuk..cuma tunggu bler dh siap nnt.. so doakan semua process berjalan dgn lancar ye.. i am so excited!!! smp blum submit loan pun dh wat entry dan berangan bagai! typical leha ;p
Post a Comment