Saturday, 8 December 2012

Alhamdullillahh


Alhamdullillah.. Rasa berbangga ble diri yg kerdil ni dijadikan idola oleh org lain dlm berbisnes. Bukan nama gah n terkenal mane pun. Tp bler dealer, agent, customer lain ckp "suke tgk leha update status bisnes", "suka baca leha pun blog" dan macam2 lg la rasa gembira sbb ade rupenye org baca blog n status leha yg kadang2 ntah ape2. Hehe

Terima kasih semua.. Terharu rasanya.. Yg lagi buat bangga, leha dpt lahirkan byk dealer yg pada awalnye semua customer leha.. Yup, customer jadi dealer juga. Dorg ckp, suke tgk status leha, sbb tu nk join. Mcm best je. :)

Mmg best pun korang, ble kte bisnes ni kte pegang duit lebih.. Lebih utk berbelanja, lebih utk menambah kenalan, lebih pengalaman hidup. Even pengalaman leha xsmp pun setahun, tapi mcm2 ragam orang yg leha jmp. Adatla berniaga kan..

Bler dealer lain pun jadikan kte sebagai panduan, copy n paste status kte, follow ape kte buat pun dh ckp bahagia buat leha. Leha xkisah pun org nk follow sbb itu tandanya kte bakal berjaya sbb kte ada follower sndr. Kenapa dorg nk follow kte, sbb kte lain dari yg lain. Kte ade aura tersendiri. Pada leha rezeki tu ade dimana2. Semuanya dari Allah. Tak luak mane pun kalo kte share. Dan rezeki itu juga utk dikongsi. Tak kisahla dari segi ape pun. Rezeki masing2.

Buat semua bisnes partner same2 lah kte bekerja keras k. Bersaing secara sihat kerana saingan itu la yg buat kte lebih kuat fizikal dan mental.

Buat yg ingin menjadi busnes partner, bole la contact leha. Ilmu xde la byk mane dan leha sndr masih belajar. Banyak sumber yg leha rujuk utk berada ditahap ini dan leha masih belajar utk berada ditahap yg seterusnya. Alhamdullillah juga, saya dpt seorg bisnes partner dari Brunei. Welcome to the club sue.

*ttbe baru prsn yg leha ade 3 bisnes partner nama sue.. Mgkn kena cari nama group yg ade "sue" kot! ;p


- Posted using BlogPress from my iPad
Post a Comment