Friday, 5 July 2013

Jovian vs Rizalman Year 2013



sape belom carik or beli baju raya?? sila angkat tangan!

heheh... same la kte.. same la dengan.. suke kan cari last2 minit.. last week baru beli kain utk RyanMia.. mommy & babah xbeli baju pun.. sbb big boss ckp kte pkai jela baju yg ado...huhu..

babahnye nk pkai jubbah yg diimport dari Riyadh.. kelas kau jah! mommynye kene pkai kaftan yg diimport dari ampang park 3tahun lepas.. huhu.. sib baik cantik lg..cume beads dh byk jatuh.. kene alter ckt..lgpun  jarang pkai sbb beli pun utk attend wedding member the past 3 years.. hehehe

perasan atau tidak.. this year ramai designer2 yg produce their own label for Hari Raya.. tapi yg masih tetap menjadi pujaan adalah En Jovi & En Rizalman.. and this year, leha xdpt sehelai pun lg from theirs collection.. so bad kan?? huhuh

tapi tadi leha dh click click zalora.. baju idaman hati AVAILABLE!! huhu... tambah2 lagi our theme color this year is black.. yes! BLACK! ni lah idaman kalbu..

Rita Kurung by Rizalman

Rita Kurung in Orange ni cantik giler kot!! napelah theme color bukan orange?! HUH!


agak2 korang leha dpt lagi x nanti?? ingat nak pujuk en suami tapi rasanya xdapat kot... igt nak beli sendiri tapiiii kene kerja lebih kuat ckt la.. tapiiiiiiiii bln ni increment.. hehehe... hopefully dapat la mcm last year.. kalo dpt, harini gaji masuk, harini jgk leha beli... wakakakakkaka *confirm kalo encik suami baca post ni die membebel nnt..hehehe


oklah, meh kte layan sedikit baju2 cantik dari Rizalman dulu.. ade a few collection.. leha xpasti la nama2 die.. tapi yg disenaraikan disini menjadi idaman kalbu juga... tapi xde la smp menikam seperti Rita Kurung..

this is so niceeeee

ni pun berkenan... tp kalo leha pkai mst lg nmpk mengembanggggg


ttbe tgk model ni mcm dato ct plak..hahahah

this one pun so niceee

yg ni pun nicee.. hahhaa.. byknye nice die..





cantik2 kan... ade byk lagi.. tapi yg ni pilihan mata leha utk Rizalman...

Kalo En Jovi pule, lagi banyak collection die.. pening doh nak kenalpasti ni utk yg mane.. itu utk yg mane.. antaranya JLuxe, LSforJovian, Falling Features & OrkedJM.. hehe.. nama2 baju pun simple je.. tapiiiiiiiii nape xde nama ZALEHA ye encik Jovian??? kesian every year buat entry utk En Jovi & En Rizalman.. bgla credit ckt.. at least bg la sehelai namanye ZALEHA... aci x? ;p



this is so sweet!!


ni pun sweetttt... ade org nak bg free x?



Jewel


hahah.. smp 2x kot letak Jewel ni.. nak pkai xbole sbb baju pendek!

tanteknyeeeee

oh! tantekkkk lagiiiii



cantik kan si cantik manis ni.. JHijab face ;)





ok done... dah cuci mata kan?? so sila lah beli pada yg berkenan... agak2 dah beli xbole pkai skang, xpe.. ade sebulan lagi utk kuruskan badan.. alang2 ni promo skali lg utk SLIM DIET 2 program... confirm pagi raya bole pkai baju2 ni dengan cantik bergaya terletak gitu! tanpa ade lebihan2 lemak yg kelihatan..

nak tau promo lanjut?? sila click disini --> http://mommyryanmia.blogspot.com/2013/07/slim-diet-ii-promo.html atau susah2, contact je leha k 0129314552

Selamat berpuasa everyone... semoga ibadah puasa kali ini memberikan seribu pengertian buat anda semua.. maaf zahir batin utk segala kata dan perbuatan yg terlanjur dilakukan :)

Love,
Mommy RyanMia
Post a Comment