Friday, 22 April 2016

Clenz-Tox by Rashwealth



Assalamualaikum...

Alhamdullillah, pada sabtu yg lepas 16th April 2016, telah belangsung Rashwealth 4th Convention @ Menara Felda Platinum Park, Persiaran KLCC.

Nak cerita details event tu, tapi akak cerita next post ye..sebab post kali ni akak teruja nk cerita produk baru yg baru yg baru launched hari tu :)

Well well well...
There are 2 products been launched!
 One is Clenz-Tox and the other one is Nutrimax Shake.. bukan shake shake uolss ye.. tapi still kene shake.. hahha  jangan pening!




So, akak explain ckt ye fungsi Clenz-Tox ni... 
okay.. name pun ade tox tox tox kan? so, fungsi die adalah utk detox.. detox ape? detox usus.. tak tahu detox tu ape? detox tu cuci.. so Clenz Tox ni tugas die CUCI USUS!

Best die sebab Clenz Tox ni bertugas utk membersihkan usus we olss yg berkeladak itu.. yela, macam akak korg ni, umur 25 tahun, jadi selama 25 tahun akak tak pernah cuci usus.. cmner nak cuci usus?? takkan smp nk kene operate kot?

Tidaklah smp gitewww! tak perlu operate2.. uolss bole tanye mr. google, cmner nk bersihkan usus.. there are a few fruits & vegies yg uolss bole blend dan amalkan utk detox kan diri..

tapi tak semua org rajin nak buat.. macam akak uolss ni! hahahha

Jadi antara cara mudah utk bersihkan usus anda adalah dengan amalkan Clenz-Tox ni!
Buat permulaan amikla 2 minggu berturut setiap hari.. kasi cuci bersih..

nak buat pun mudah je..
 koyak sachet, masukkan air, shake shake shake, dah ready utk diminum! 
tak smp pun 1 minit nk ssiapkan.
taraaaaaa..



Well, brape lama bole nampak kesan??? Agak cepat!
tak caya??? TOLONG CUBA!

Akak dah try.. malam ni minum, esok pagi dah melawas :)
and and and.. the best thing is 
PEROTTT KORG TIDAK MEMULAS MULAS!
hahhaha best kan? mmg giler best la!


Perlu ke detox ni?? perlu sebenarnya.. sebab usus kte tu membawa segala tok nenek moyang yg kte makan.. dan tak semuanya dihadam dan dikeluarkan sepenuhnya..

Penah dengar tak PEROT BOROI? atau PEROT BUNCIT? atau slalu SEMBELIT?
atau nk kurus, dah makan macam2 produk kurus, tapi still tak kurus?
atau mulut berbau? bloating? muka pucat? badan lesu? cepat marah? 
dan bermacam macam lagi lah...
kalo nak tulis semua.. tak habis smp ke sudah.. hehe

actually, apabila usus tidak dibersihkan dengan sempurna.. segala makanan dan minuman kte yg tidak dikeluarkan sepnuhnya akan bertukar menjadi toksin.. dan kerana itulah uolss dapat symptoms seperti diatas tadi.. 

dan jika terlalu banyak longgokan toksin berlaku.. 
probability utk mendapat kanser juga adalah salah satu sebab utama!

Clenz Tox ni bertindak utk menyahkan toksin dan racun, membakar lemak, mengurangkan berat, menguatkan sistem imun badan, menambah tenaga dan sekaligus menyihatkan dan melancarkan sistem pencernaan dan penghadaman.

Pendek kata, 
JAGA USUS KTE UTK NIKMAT KESIHATAN!

So, itu jelah kisah Clenz Tox ni.. 
Kisah Nutrimax Shake akak sambung nnt ye..

Kalo nak cuba, bole roger2 akak macam biasa
012-3379900

atau

yang mencari side income pun bole jadi stokis @ pengedar..
rakan niaga sangat diperlukan!calling calling je.. 
nnt akak cerita profit margin, bonus benefit dan sebagainya 
:)


Jumpa lagi uolss!


-Zaleha Everlynn-
Post a Comment