Saturday, 27 August 2016

7 TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT


baca tau kat bawah ni.. jangan skip skip 😜

 

haaa.. jumpa jugak kte kat bawah ni.. hehe .. korang korang yg baca smp bawah ni perut buncit kan? hehhe mesti buncit ni.. kalo tak buncit tak baca smp sini hehe.. meh baca lagi..
.

harini akak nak share antara tips nk kempiskan perut cara paling mudah.. 

1️⃣ kurangkan pengambilan gula
2️⃣ makan perlahan lahan sehingga lumat
3️⃣ elakkan makanan process dan air bikarbonate
4️⃣ duduk dengan posture yang betol
5️⃣ selalu buat "sit-up"
6️⃣ minum segelas air sebelum makan
7️⃣ amalkan "green tea"

mudah utk tulis, mudah utk cakap, tapi tak mudah utk semua buat.. kan kan kan?

so, agak2 rasa susah nak buat semua.. akak suggest korang bole amal minum GC TEA je.. 

kenapa Gc Tea? sbb Gc Tea ni green tea yg berfungsi sebagai sugar and carbo blocker.. 

so...
yg teringin nak rasa, 
yg teringin nak cuba 
dan yg penting teringin nak PERUTNYA KEMPIS sentiasa.. 

whats app nama & alamat seperti bawah ni
✔️ taip "gc tea murah" ke 0123379900
✔️ taip "gc tea murah" ke 0123379900
✔️ taip "gc tea murah" ke 0123379900

cepat2 whats app.. offer terhad ni... kalo tak whats app nnt rugi 😉
Post a Comment