Sunday, 28 August 2016

Program E-Usahawan by MDEC


الحمدلله..

semalam 27 Aug 2016.. berkesempatan memenuhi jemputan dari MDEC utk kelas E-Usahawan..

 

well, sebut usahawan mesti ramai yg igt kelas ni bosan.. but seriously kelas ni byk sgt info2 yg akak sendiri pun xpenah tau.. hahahaha

 

lagi byk kte tau, lagi byk kte tak tahu sebenarnye 😔 

korg penah tgk tak iklan kat tv tu.. yang ade kuar #ucanduit.. so this is the program la.. program yg membantu ramai usahawan online diluar sana..

 

jadi, bile org dah offer percuma.. akak pun gunakan peluang yg sedia ada.. well, kelas ni kalo kat luar uolss kene byr hanpir rm500 ye..

 
tapi akak dpt free je.. nape free? sbb usahasama kami #thinktankteam utk berkongsi ilmu dengan team kami.. nk kelas free, mehla join kami jual teh dengan #zfempire ni.. hehe

 
so pada semua anak2 akak.. jangan lupe amal ape yg kte belajar je.. benda basic kadang2 mmg kte ambil mudah.. tapi kali ni, yg basic tu uolss buat sepenuhnya tau! tak buat nnt, akak rotan! 😂😂😂

 


Post a Comment