Sunday, 28 May 2017

Testimoni Superlicious Granola


﷽ 

Salam Ramadhan buat sahabat sekalian. 
.

alhamdullillah, bersyukur sangat Allah temukan Ramadhan. tak tahu nape. Ramadhan kalini rasa hiba sangat. rasa ternanti nanti. 
.

bahkan lagi sebulan kak leha dah mula siapkan diri ckit ckit. lagi 2 minggu terasa betol berdebarnya hati 😊
.

dan syukur alhamdullillah. setelah 8 tahun, kak leha dapat terawikh hari pertama di Masjid. lama tunggu saat ni. yela, anak anak kecil. terawikh kat rumah. faktor uzur awal puasa pun selalu terjadi dengan kak leha.
.

moga tahun ni, Allah makbulkan nak puasa penuh. ان شاءالله 😌
.

ekceli, kak leha nak share sedikit testimoni customer customer kak leha. minggu lepas ade cerita pasal Suhoor Cereal Granola aka Sahur Moden. 
.

jadi, pagi pertama Ramadhan semalam. ramai yang what's app cakap rasa die yang superlucious sedap! 
.

nak share sendiri experience, kak leha belum lagi terai. heeeeee. stok sampai kak leha dah ke kampung dah sambut puasa. jadi, hanya customer kak leha je dapat rasa dulu. 
.

itupun minta bantuan team kak leha untuk poskan. 😊
.

meh kak leha share ckit testimoni customer kak leha. tak manis, rasa coklat. dan just nice. 
.

 


 




الحمدلله
ni baru 3 respon yang kak leha terima. yang sampai terlajar bangun sahur pun ade. mujur suhoor ada.
.

just cedok.
masuk air.
kaco.
zassssssssss.
siap dah untuk minum.
sepantas lamboghini die siap 😊
.

so, pada uols yang nak cuba. cepat cepat dapat tau!
rege tak mahal pun. masih mampu milik.
dan pastinya, suhoor cereal ni bukan typical one.
.

Suhoor Cereal Granola ni berkualiti pangkat have have.
full of nutrients. dan rege pun reasonable.
.

so, laju laju what's app.
.


-Zaleha Everlynn - 





Post a Comment